Deze glutenvrije maïs rijst couscous van Green Age is snel, lekker en voedzaam. Met gewokte groenten en bestrooid met wat hennepzaad heb je in een handomdraai een heerlijke voedzame maaltijd op tafel staan. En de restje? Die bewaar je natuurlijk voor de volgende dag, want ook dan is deze couscous nog om van te smullen.
Voor 3 personen - 15 minuten bereidingstijd
Bereiding:
Kook de bouillon. Doe de couscous in een vuurvaste schaal en overgiet met de bouillon. Laat dit 10 minuten staan en roer dan de couscous los met een vork. Giet de olijfolie en sesamolie over de couscous en schep goed om. Snij de lente ui in ringetjes en schep door de couscous. Voeg peper toe naar smaak.
Snij de paprika en courgette in blokjes. Snij de champignons in vieren en was en snij de spinazie. Verwarm een wok met de ghee en bak de paprika, courgette en champignons totdat ze beetgaar zijn. Voeg de spinazie toe en roerbak deze kort mee.
Schep de groente door de couscous en bestrooi met het hennepzaad.
Eet smakelijk!
Er zijn meer woorden dan dingen. En nog is het moeilijk kiezen welk woord nu het beste past bij een beeld. Is de zon een vuurbal, een ster, een lichtbron, hemellichaam of een Godin? Door het nauwkeurig kiezen van woorden kan een saai verhaal ineens sprankelend en spannend worden; of juist andersom. Ik vind het een uitdaging om jou mee te nemen in de wereld die ik zie als ik mijn ogen sluit. Ik kan niet goed schilderen of tekenen, maar ik kan wel vertellen; verbeelden met tekst. Ik hoop dat je zin hebt in een tijdreis, want ik ga in mijn verhalen graag terug naar de Kelten die leefden in Erin - het oude Ierland - in de eerste eeuwen van onze jaartelling. Ik hoor graag wat je van mijn verhalen vindt. Laat je een berichtje achter? Dank je wel.
Een hartengroet,
Marielja